O NAS

kot zastopniki in ljubitelji potovanj z avtodomom ponujamo samo najboljšo opremo

Spoštovani,

vaša odločitev, da boste za ureditev svojega postajališče za avtodome (PZA), Camperstop parkirišča, servisne postaje ali kampa izbrali prav nas, je zagotovilo, da bo vaš turistični infrastrukturni objekt urejen v skladu s sodobnimi evropskimi standardi in opremljen z nedvomno najboljšo opremo na trgu, kar potrjuje tudi raziskava največjega nemškega portala za caravaning, Promobil.

Odlične lastne reference, ter tudi izjemne 50-letne izkušnje našega nemškega poslovnega partnerja Freizeit Reisch, nas nedvomno pozicionirajo na sam vrh tovrstne ponudbe v Evropi in svetu.

Na več kot 800 instalacijah po vsej Evropi, je tako z našo opremo sleherni dan poskrbljeno za optimalno oskrbo gostov.

Proizvode odlikuje tradicionalna nemška kakovost, zanesljivo delovanje v vseh vremenskih razmerah, preprosta uporaba in najsodobnejši standardi.

Poleg zagotavljanja zanesljive opreme, je pri umestitvi pomembna tudi izbira lokacije, ustrezno načrtovanje in ureditev površin, kot tudi odličen poprodajni servis.

Za vse to poskrbimo z vrhunsko ekipo strokovnjakov, katerim caravaning hkrati predstavlja tudi način preživljanja prostega časa. Prav na temelju bogatih lastnih izkušenj, tudi natančno vemo, kaj je za caravaning goste najbolje.

Skupen ogled lokacije in seznanitev z vašimi razvojnimi načrti, nam omogoča izdelavo ustrezne idejne zasnove, ki je hkrati temeljni pogoj za izbiro pravilne opreme, ki bo omogočala tudi morebitno kasnejšo širitev.

V sodelovanju z vami bomo tako poskrbeli, da bo vaša investicija predstavljala rešitev, ki ne bo zgolj stroškovno ugodna – temveč tudi pravilno načrtovana.

Pravilno projektirani in ustrezno opremljeni  turistični  infrastrukturni objekti so namreč zagotovilo,  da boste potrebno energijo raje posvetili gostom in njihovem dobrem počutju.

Ker s(m)o le zadovoljni gostje temeljni pogoj za uspešno delovanje sleherne destinacije, si bomo skupno prizadevali, da bo temu tudi dejansko tako.

Nenazadnje bomo zagotovo z veseljem tudi sami obiskovali vašo destinacijo, saj se zavedamo, da bo za nas poskrbljeno najbolje.

Za vse nadaljne informacije nas konktakirajte, veselimo se sodelovanja z vami!